3 çay bardağı şekeri tavada karamelize ediyoruz.
Yeterli kıvama geldiğinden emin olduktan sonra üzerine soğuk suyu ilave edelim. Suyun ısınmasıyla birlikte şeker çözünmeye başlayacaktır. Şerbet kıvamına kavuştuktan sonra diğer taraftan etimekleri paketinden çıkarıp borcama koyalım. Hazırlanan şerbeti etimeklerin üzerinde yavaşça gezdirelim. Krema hazırlığı için, bir paket sütü tencereye boşaltalım. Üzerine unu ve mısır nişastasını koyalım. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştıralım. Kıvama kavuştuktan sonra üzerine krem şantiyi dökelim ve karıştırıcı yardımıyla çırpalım. Kremayı soğumaya bırakalım. 1 saat sonunda soğuyan kremayı etimeklerin üzerine dökelim. Spatula yardımıyla düzeltebiliriz. Süslemek için de ceviz veya Antep fıstığı kullanılabilir.
Afiyet Olsun.