Tel kadayıfı oldukça ince bir şekilde doğrayın.
Daha sonra derin bir kabın içine yoğurt, süt, zeytinyağı, tuz ve karabiberi koyup bir çırpıcı ile iyice karıştırın. Karışımın içine ince doğranmış kadayıfı koyup eliniz ile bir güzel harmanlayın. Teflon orta boy bir tavayı hafif yağlayın yumurtalı kadayıflı karışımın yarısını tavaya yayalım. Yayılan kadayıfın üzerine peynirleri dizelim ve kalan kadayıfları da peynirin üzerine eşit bir şekilde yayın. Tavaya hazırlamış olduğunuz tel kadayıfı ocağa alın ve orta ateşte pişirmeye başlayın. Pişirme sırasında tel kadayıf böreğin her iki tarafını daima kontrol ederek pişirin. Tel kadayıf böreğin rengi değişip erimiş peynirin kokusu geldiğinde ocaktan indirin ve isteğe bağlı dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.
Afiyet Olsun.